Tečaj anatomije in fiziologije

certifikat za spletNa tečaju anatomije in fiziologije, ki je tudi priprava na izpit za pridobitev nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK) maser in refleksoterapevt, pridobite temeljni vpogled v medicinska znanja.

Vsak, ki se poklicno ukvarja z masažo, mora poznati osnove zgradbe človeškega telesa in principe njegovega delovanja. Le tako namreč lahko doseže optimalne rezultate, hkrati pa prepreči poškodbe, ki bi zaradi pomanjkanja znanja lahko pri njegovem delu nastale. Varno, profesionalno in kvalitetno moramo izvajati masažo ali terapijo tudi, če ne želimo pridobiti NPK.

Vsebina predavanj je povzeta po učbeniku za predmet anatomije in fiziologije srednješolskega programa Zdravstvena nega z naslovom »Anatomija in fiziologija človeka« avtorjev M. Dolinar, V. Cunk Manić in I. Tarman Šmit. Učbenik je obvezno učno gradivo za izpit iz osnov anatomije in fiziologije za pridobitev NPK. Za udeležence tečaja je učbenik brezplačen!

Tečaj je primeren za tiste, ki želijo pridobiti ali obnoviti svoje osnovno znanje anatomije in fiziologije, bodisi zato, da bodo profesionalno opravljali svoj poklic, bodisi zato, ker se pripravljajo na izpit iz osnov anatomije in fiziologije, ki je pogoj za pridobitev NPK.

Cena z DDV: 95 €.

 Vse podrobnosti v brošuri  Prijavnica

Vas zanima več?

Pokličite nas na 01/54 63 201 ali 041 540 942. Pošljete lahko tudi povpraševanje prek spleta:

 Povpraševanje

Zakaj izbrati naše tečaje? Preberite si razloge.


Datumi tečajev


LJUBLJANA, PTUJSKA 19 (Bežigrad), 15 ur, maJ 2019:

  • ponedeljek, 6. maj (17. – 21. ure)
  • torek, 7. maj (17. – 21. ure)
  • četrtek, 9. maj (17. – 21. ure)

Rok prijave: 4. maj 2019