Tečaj refleksoterapije

Refleksoterapija (certifikat za splettudi refleksologija) je več tisočletij stara oblika masaže, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih con na stopalih in dlaneh vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Je tehnika naravnega zdravljenja celega telesa, ki stimulira krvni obtok in endokrini sistem ter aktivira ali umiri organske funkcije. Vsebina tečaja je določena po katalogu standardov za nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) refleksoterapevt.

Tečaj vodi Ivan Založnik, dipl. fizioterapevt in NPK refleksoterapevt, član državne izpitne komisije za NPK. Na koncu prejmete certifikat, ki omogoča zaposlitev v masažnih in kozmetičnih salonih, zdraviliščih, hotelih, fitness centrih, na tujih potniških ladjah, v športnih klubih itd. in ste vpisani v register izvajalcev refleksoterapije, voden v Higeji. Certifikat omogoča tudi pridobitev NPK refleksoterapevt. NPK je javna listina, ki jo podeljuje Državni izpitni center in se lahko uporabi v postopku priznavanja poklicne kvalifikacije v tujini. Ves postopek vodimo mi, saj imamo zanj pooblastilo Ministrstva za delo.

Tečaj je primeren tudi za začetnike. Ob vpisu vam ponujamo različne ugodnosti, za vas pa skrbimo tudi po koncu tečaja, saj sta vam na voljo pomoč strokovnjakov in neomejena vadba v naših prostorih ob uporabi naših masažnih miz, olj, brisač ipd. – vse brezplačno! Po opravljenem tečaju vam omogočamo pridobivanje praktičnih izkušenj na naši kliniki pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov.

Cena z DDV: 730 €

Popusti:

  • 25 € za brezposelne, študente, invalide, upokojence, družinske člane in naše tečajnike
  • 50 € za tiste, ki ste se udeležili dveh in več naših tečajev
  • 5 % za udeležence tečajev klasične masaže in kitajske masaže tuina
  • 30 € ob nakupu vrhunskih masažnih miz Higeja

 Vse podrobnosti v brošuri  Prijavnica

Vas zanima več?

Pokličite nas na 01/54 63 201 ali 041 540 942. Pošljete lahko tudi povpraševanje prek spleta:

 Povpraševanje

Zakaj izbrati naše tečaje? Preberite si razloge.


 Datumi tečajev


LJUBLJANA, PTUJSKA 19 (Bežigrad), 85 ur, jesen 2019:

  • novi datum kmalu!