Tečaj tuina kitajske masaže

Tuina je starodavna oblika terapije, ki je nastala pred več kot štirimi tisočletji na Kitajskem in je še vedno veja tradicionalne kitajske medicine. Preprečuje in zdravi bolezni z uporabo manualnih metod oz. ročnih tehnik, z namenom odpraviti zastoje v tokovih meridianov. Zaradi svoje učinkovitosti in vsestranskosti je najbolj priljubljena vzhodna tehnika v Evropi in v ZDA.

Tečaj tuina masaže je naš najbolj kompleksen in zahteven tečaj, ki ponuja poleg znanj iz tuina masaže še znanja iz refleksoterapije in izbrana poglavja iz klasične masaže. Na tečaju sodeluje več predavateljev, med njimi odlični Željko Radmanović, dipl. osteopat in tuinolog, mag. Petar Papuga, dr. medicine in specialist za akupunkturo ter prof. dr. Li Furu (zadnjič v Sloveniji!), zdravnik in specialist kitajske tradicionalne medicine, ki nam z virtuoznim izvajanjem tehnik omogoči neposreden vpogled v izvorno kitajsko tradicionalno medicino in tuina masažo.

Po uspešno opravljenem izpitu prejmete certifikat, ki omogoča zaposlitev v masažnih in kozmetičnih salonih, zdraviliščih, hotelih, fitness centrih, na tujih potniških ladjah, v športnih klubih itd. Certifikat omogoča tudi pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) maser. NPK je javna listina, ki jo podeljuje Državni izpitni center in se lahko uporabi v postopku priznavanja poklicne kvalifikacije v tujini. Ves postopek vodimo mi, saj imamo zanj pooblastilo Ministrstva za delo. Vsi udeleženci tečaja ste vpisani v register izvajalcev kitajske masaže tuina in register izvajalcev klasične masaže, vodena v Higeji.

Tečaj je primeren tudi za začetnike. Ob vpisu vam ponujamo različne ugodnosti, na koncu pa vas še obdarimo z začetniškim paketom za masažo. Za vas skrbimo tudi po koncu tečaja, saj sta vam na voljo pomoč strokovnjakov in neomejena vadba v naših prostorih ob uporabi naših masažnih miz, olj, brisač ipd. – vse brezplačno!

Cena z DDV: 1350 €.

 Vse podrobnosti v brošuri  Prijavnica

Vas zanima več?

Pokličite nas na 01/54 63 201 ali 041 540 942. Pošljete lahko tudi povpraševanje prek spleta:

 Povpraševanje

Zakaj izbrati naše tečaje? Preberite si razloge.


Datumi tečajev

LJUBLJANA, PTUJSKA 19 (Bežigrad), 160 ur, februar 2018 od 9. do 17. ure:

  • sobota in nedelja (natančni datumi v kratkem!)